Samyang 35-150mm f/2-2.8 FE objektív bérlés / nap

10 000Ft + ÁFA

Super-zoom objektív nagy fényerővel

Kategóriák: , Címkék: , ,

Leírás

Nagy fényerő, elképesztő élesség teljes rekesz nyílásnál is, gyöngyörű bokeh, nagy zoom átfogás, mi kellhet még?!

A közel 62 fokos látószögtől induló objektív zoomtartománya lefedi az öt legnépszerűbb gyújtótávolságot: a 35, az 50, a 85, az 135 és a 150 mm-t. Fényereje a zoom elején f/2, a végállás felé haladva pedig f/2,8.

Belsejében 21 lencsetagja közül kettő aszférikus, egy hibrid aszférikus, három nagy törésmutatójú (HR – High Refractive), hat pedig extra-alacsony szórású (ED – Extra-low Dispersion), így a képsarkok képminőségére is ügyelt a gyártó, de ugyanígy a tömeget és méretet is kordában tartotta, nem beszélve a kromatikus aberráció minimalizálásáról, amelyről az utóbbi hat lencse gondoskodik.

Fókuszmeghajtásához léptetőmotort alkalmaztak, amely gyors témakövetést is lehetővé tesz. Filmezés során az AF működése leutánozza a moziobjektívek fókuszbeállítását. Lineáris MF-re kapcsolva kézi élességállítás során igen precíz fókuszálás végezhető.
Szintén videósoknak fontos, hogy az objektív digitális parfokális dizájnnal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a fókusz rögzítését követően a zoom mozgatásakor a beállított tárgytávolság ne változzon. Emellett a fókuszlégzés minimalizálására is komoly hangsúlyt fektettek.

Az objektív por- és cseppálló (időjárásálló) kivitelű, amelyet mintegy tizenkét ponton elhelyezett tömítés valósít meg.
A felhasználó a tubuson lévő három kapcsolóval személyre szabhatja az objektív működését: fókuszmentés, dolly felvétel, rekeszgyűrű beállítás és még sok más közül választva. A Samyang dokkoló használatával a jövőben több funkciót is lehet majd a kapcsolókhoz rendelni.