Autel EVO Nano Plus drón bérlés / nap

10 000Ft + ÁFA

4K video, mini 249g drón

Kategóriák: , Címkék: , , ,

Leírás

3 tengelyen stabilizált kamera szuper éles és ultra stabil

A 50MP-es kamera garantáltan lenyűgöző látványvilágot nyújt. A 3 tengelyen stabilizált kamerával akár 4K felbontású, 30 képkocka / másodperces videókat is készíthetsz ilyen kis géptől még soha nem látott stabilitással.

0,8 hüvelykes érzékelő

Az EVO Nano+ egy 1/1,28 hüvelykes (0,8 hüvelykes) CMOS-érzékelőt tartalmaz, amely nagy F/1,9-es rekesznyílással rendelkező optikával a gyenge fényviszonyok között is könnyedén minőségi képeket készít.

Dynamic Track 2.1 – kreatív követőmódok

A követő üzemmódoknak köszönhetően nem kell még egy embert bevonnod a forgatás menetébe, csak állítsd magad a főszerepbe és hagyd, hogy az Evo Nano végezze a dolgát. A drón nagy pontossággal, teljesen önállóan képes személyeket, állatokat, vagy akár járműveket követni, a lehetőségeknek csak a kreativitás szab határt

Filmes mozdulatsorok egyetlen kattintással

Tedd filmszerűbbé a kedvenc pillanataidat az Autel Sky applikáció beépített, előre programozott repülési módjaival. A négy látványos manőver egyikét a drón teljesen automatikusan hajtja végre, neked mindössze ki kell választanod a felvétel főszereplőjét.

  • Rocket: A drón íves pályán a felvétel témája fölé pozicionál, majd függőlegesen emelkedik
  • Fade Away: A drón a főszereplőtől távolodással és emelkedéssel mutatja be a felvétel látványos helyszínét
  • Orbit: A drón úgy repüli körbe 360° fokban a kijelölt személyt, vagy objektumot, hogy az mindig a felvétel közepén, fókuszban marad.
  • Flick: A drón elrepül a főszereplő mellett, vagy fölött egyenes vonalban úgy, hogy folyamatosan rajta tartja a kamerát.

Repülj szabadon, akadozás és határok nélkül

Az Autel Evo Nano megkapta az Autel eddigi leggyorsabb és legerősebb élőkép átviteli rendszerét a SkyLink-et, amely ideális körülmények között akár 10 kilométerről is képes 2.7K 30FPS élőképet közvetíteni interferencia és zavaró tényezők nélkül.

Kategóriájában egyedülálló biztonság

A kisméretű, kompakt drónok között egyedülálló az Evo Nano, hiszen ez az első drón ebben a méretben, amely első- és hátsó ütközésgátló szenzorokkal van ellátva. A rendszer lehetővé teszi, hogy a drón egy akadály felé közeledve önállóan lelassuljon, majd megálljon.