Turbosound IQ15B aktív mélysugárzó bérlés / nap

12 000Ft + ÁFA

Aktív nagyteljesítményű mélysugárzó hangosításhoz

Leírás

Remek kiegészítése a Turbosound iX15 hangfal szettünknek 2.1, vagy 2.2 rendszerben. 1db vagy 2db is bérelhető igénytől függően. Az ár 1db-ra értendő.

A 3000 wattos iQ15B egy elülső terhelésű, 15″-es meghajtású mélynyomó, amely ideálisan alkalmas hordozható és rögzített telepítési, zenei és beszédhangerősítő alkalmazások széles skálájára. A nagy mozgású, 15″-os hangszórója kettős felfüggesztéssel, kis tömegű, 4″ hangtekerccsel gyors és pontos tranziens válasz a gyakorlatilag torzításmentes működésért – még a legigényesebb teljesítményeknél is.

A nagyon hatékony és könnyű Klark Teknik D osztályú végerősítővel felszerelt iQ15B lenyűgöző, 3000 watt kimeneti teljesítményt biztosít. A hangszórórendszer teljesítményének nagyfokú szabályozását egy kifinomult, de könnyen használható Klark Teknik digitális jelprocesszor (DSP) biztosítja, amely dinamikus EQ-t és transzparens korlátozást biztosít a maximális ütés és felbontás érdekében magas kimeneti szinteken – és hosszú ideig. időtartamú megbízhatóság. Az iQ15B fejlett DSP hangsugárzó-modellezési előbeállításai részletes és pontos modelleket tartalmaznak az audioipar legelismertebb hangszórórendszerei közül.

A hátlapi erősítő modulon egy teljesen felszerelt felhasználói felület található, amely egy LCD-kijelzőből, a Channel A/B erősítésszabályozásból és egyetlen forgó kódolóból áll a szint, az EQ, a hangszóró modellezés és a visszacsatolásvezérlés (FBI) intuitív eléréséhez. ). A két kombinált szimmetrikus XLR/jack bemenet és szimmetrikus XLR kimenet mellett a tápellátású műholdas hangszórókhoz az iQ15B mikrofon/vonal kapcsolóval és jelszint-szabályozással is rendelkezik.

Az iQ15B rendelkezik továbbá a szabadalmaztatott ULTRANET technológiánkkal, amely lehetővé teszi CAT5 kábelek használatát az érintetlen többcsatornás audiojelek és egyéb információk továbbítására az ULTRANET-kompatibilis termékek, például digitális keverők, árammal működő hangszórók és személyes monitorrendszerek között. Ez a digitális terjesztési hálózat nemcsak az analóg módszereknél gyakori RFI és áthallás lehetőségét küszöböli ki, hanem jelentősen csökkenti a beállítási vagy telepítési időt is. A beépített USB-port hozzáférést biztosít az iQ15B számítógépes számítógépen keresztüli távvezérléséhez, valamint a DSP-hez és a hangszórómodellező firmware-frissítésekhez.

A nyírfa rétegelt lemez burkolat strapabíró félmatt fekete festéssel van ellátva, és masszív, porszórt perforált acélhálós ráccsal, 35 mm-es rúdrögzítéssel a műholdhangszóró megtámasztására, valamint bevonatos acél görgőkkel van felszerelve gumiabroncsokkal. A hálózati táp bemenet és a kapcsolat kimenete Neutrik powerCON* csatlakozókon keresztül történik.

FREKVENCIA VÁLASZ
50 Hz – 130 Hz ±3 DB
40 Hz – 130 Hz -10 DB
MAXIMUM SPL
130 DB Csúcs
CROSSOVER TÍPUS
Aktív
ÁTALAKÍTÓK
1 X 15″ (385.7 Mm) LF Driver
ERŐSÍTŐ TELJESÍTMÉNY
3000 W
TÍPUS
D-Osztályú
CSATLAKOZÓK:
BEMENET A/B
2 X Combo Jack/XLR
ÉRZÉKENYSÉG
Vonal+4 DBu, Mic -22 DBu, Váltható
BEMENETI IMPEDENCIA
20 KΩ Asszimetrikus, 40 KΩ Szimmetrikus
MAXIMÁLIS BEMENETI SZINT
+ 21 DBu
KIMENET A/B
2 X XLR
ULTRANET BEMENET/LINK
2 X RJ45
TÁPELLÁTÁS
Neutrik PowerCon Bemenet 20A És Link 15A
VEZÉRLÉS:
MIXER
1 X Gain (A És B Csatorna) 2 X Line

MÉRETEK (MAGASSÁG X SZÉLESSÉG X MÉLYSÉG):
602 Mm X 444 Mm X 495 Mm
SÚLY:
30,6 Kg