Tilta A7IV camera cage bérlés / nap

2 000Ft + ÁFA

Fém védőkeret Sony A7M4 kamerához

Leírás

VÉDŐKERET: Sony a7 IV, a1, S3, R4, R5, 73, R3, A9 készülékekhez, minimálisra csökkenti a kopást, védi a kamerát
FELSZERELÉS KIEGÉSZÍTŐK: NATO rögzítésen keresztül, Arri kompatibilis rozetta, cold shoe, 3/8″-16 és 1/4″-20 rögzítőpontokkal
KÁBELBIZTONSÁG: HDMI-bilincsen és HDMI-adapter
NATO FELSŐ FOGANTYÚ: Nagyobb rugalmasságot biztosít a működés és a kezelés során

Ez az alapkészlet védőkeretet biztosít a Sony a7 IV, a1, a7S III, a7R IV, a7R V, a7 III, a7R III, A9 fényképezőgépekhez, és néhány alapvető tartozékot tartalmaz a kamera működtetéséhez.

A Full Cage számos 3/8″-16 és 1/4″-20 menettel rendelkezik, rögzítőcsapokkal, cold shoe és NATO-sínnel a IV és VI típusú oldalfogantyúkhoz.

ARRI kompatibilis rozetta csatlakozóval, valamint rúdrögzítési csatlakozókkal is rendelkezik

A keret tetejét kifejezetten a Tiltaing Compact NATO felső fogantyúhoz tervezték a rugalmasabb kezelés és kezelés érdekében.

A fogantyú egy cold shoe sínt tartalmaz, amely külső monitor felszerelésére használható

Az alsó lemez 1/4″-20 menettel rendelkezik a fényképezőgép különböző gyorskioldó lemezekhez való rögzítéséhez, és kompatibilis a billenő 15 mm-es LWS IV típusú alaplappal.

A HDMI-bilincs a keret oldalához rögzíthető, és lehetővé teszi a mellékelt HDMI-dugó és a HDMI-aljzat közötti biztonságos rögzítést a rendszerhez.

Ez a bilincs segíthet megakadályozni, hogy a HDMI-kábel kilazuljon fényképezés közben, és megvédheti a fényképezőgép házán lévő portot.