Baofeng UV-17 Pro Walkie Talkie bérlés / nap

2 000Ft + ÁFA

3 sávos 5 wattos walkie talkie 5- 10km hatótávval

Kategóriák: , Címke:

Leírás

Egy stáb munkájában nagy jelentőséggel bír a kommunikáció, hogy mindig mindenki tudja, hogy mi történik és mi a feladata, vagy értesüljön az esetleges változásokról.
Ebben segít, ha a különböző pozíciókat betöltő személyek rádiós kapcsolaton kommunikálhatnak egymással. A csendes munkavégzéshez headset-et is tudunk biztosítani.
Jelenleg 6db walkie-talkie bérelhető nálunk ebből a típusból headset-tel együtt. Kérhető hozzá mágneses autótetőre helyezhető antenna is.

A Baofeng UV-17 Pro egy kézi rádió, amelynek maximális kimeneti teljesítménye 5 watt. DMTF billentyűzettel, kettős LCD kijelzővel és beépített zseblámpával rendelkezik. A rádióhoz egy 7,4 V-os lítium-ionos újratölthető akkumulátor csatlakozik, amelynek kapacitása 1800 mAh, melyet USB-C porton keresztül is lehet tölteni.

A rádió megkülönböztető jellemzője a Dual Watch, ami két csatorna hallgatását jelenti. Ez lehetővé teszi két különböző frekvencia figyelését – elsőbbséget élvez az a frekvencia, amelyen a bejövő hívás megjelenik.

A készülék 99 csatornával rendelkezik, így a beszélgetést nem zavarják meg más rádióhasználók. Kedvező körülmények között, nyílt terepen a hatótávolság akár 10 km is lehet. A kommunikációt automatikus némító rendszer és az adás végét jelző jelzés segíti.

A rádió Kenwood K1 típusú csatlakozóval rendelkezik, amely lehetővé teszi a rádió headset-tel való használatát.

A rádió USB-kábelen keresztül billentyűzetről vagy számítógépről programozható. Ezenkívül a szoftver számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek megkönnyítik a csoportosítást és az azonosítást.

A VOX funkció lehetővé teszi, hogy a rádió a PTT gomb megnyomása nélkül, hanggal indítsa el az adást.

Frekvenciák:
68-108MHZ(FM)
136-174MHZ (RX/TX)
220-260MHZ (RX/TX)
400-480MHZ (RX/TX)

Features:

5-10W
Wireless Copy Frequency
999 Memory Channel
1.77inch display
VOX Function
Emergency Function
Scan Function
Battery Save
PC Programming
LED flashlight
SOS
Prior Channel Scanning