Autel EVO Lite Plus drón bérlés / nap

15 000Ft + ÁFA

drón, 6K video, 835g, 40perc repülési idő

Kategóriák: , Címkék: , , ,

Leírás

A DJI Air 2S igazi riválisa, 1 inch-es szenzorral, 6K felbontással, f/2,8-tól f/11-ig állítható rekesszel, ND filter készlettel, professzionális lenyűgöző felvételeket készít, akár éjszaka is. Irányítása rendkívül finom mozgásokat tesz lehetővé, jól viseli az erősebb szelet is.
Mindeközben élvezhetjük a 2.7K felbontású élő képet irányítás közben, ami egyedülálló.


Igény esetén kölcsönözhető hozzá iPad és iPad tartó is a távvezérlőre, amivel könnyebb a képalkotás folyamata és a vezérlés.

Szuperérzékeny 20MP kamera 

A 20 Megapixeles kamera 1″ inches képalkotó szenzora RYYB elrendezésének segítségével akár 40%-kal több fényt képes elnyelni, mint a hagyományos RGB szenzorok. A kamera képes automatikusan ellensúlyozni a felvétel túlexponált és az alulexponált részeit, sokkal lágyabb színátmeneteket produkálva.

Defog üzemmód és HDR videó – tiszta és részletes kép minden körülmények között

A Defog, azaz ködtelenítő üzemmód a környezethez alkalmazkodva állítja a megjelenített színek telítettségét és kontrasztját, hogy akár ködös időben is kristálytiszta felvételeket készíthess. A drón képes a HDR videók automatikus előállítására is, amely jelentősen látványosabbá és részletesebbé teszi felvételeinket.

Több szín, több választási lehetőség

Az Evo Lite+ három színben érkezik: a klasszikus Autel narancs, az elegáns Arctic White és a komoly Deep Space Gray

Dynamic Track 2.1 – kreatív követőmódok

A követő üzemmódoknak köszönhetően nem kell még egy embert bevonnod a forgatás menetébe, csak állítsd magad a főszerepbe és hagyd, hogy az Evo Lite+ végezze a dolgát. A drón nagy pontossággal, teljesen önállóan képes személyeket, állatokat, vagy akár járműveket követni, a lehetőségeknek csak a kreativitás szab határt.

Filmes mozdulatsorok egyetlen kattintással

Tedd filmszerűbbé a kedvenc pillanataidat az Autel Sky applikáció beépített, előre programozott repülési módjaival. A négy látványos manőver egyikét a drón teljesen automatikusan hajtja végre, neked mindössze ki kell választanod a felvétel főszereplőjét.

  • Rocket: A drón íves pályán a felvétel témája fölé pozicionál, majd függőlegesen emelkedik
  • Fade Away: A drón a főszereplőtől távolodással és emelkedéssel mutatja be a felvétel látványos helyszínét
  • Orbit: A drón úgy repüli körbe 360° fokban a kijelölt személyt, vagy objektumot, hogy az mindig a felvétel közepén, fókuszban marad.
  • Flick: A drón elrepül a főszereplő mellett, vagy fölött egyenes vonalban úgy, hogy folyamatosan rajta tartja a kamerát.

Repülj szabadon, akadozás és határok nélkül

Az Autel Evo Lite+ megkapta az Autel eddigi leggyorsabb és legerősebb élőkép átviteli rendszerét a SkyLink-et, amely ideális körülmények között akár 10 kilométerről is képes 2.7K 30FPS élőképet közvetíteni interferencia és zavaró tényezők nélkül.

Kategóriájában egyedülálló biztonság

Az Evo Lite+ továbbfejlesztett ütközésgátló szenzorokkal lett felszerelve, melyek 150° fokos látószöge szinte a nullára csökkentette a vakfoltokat a maximális biztonság érdekében. A rendszer lehetővé teszi, hogy a drón egy akadály felé közeledve önállóan lelassuljon, majd megálljon.

Nagyobb akkumulátor, több repülés

Az Evo Lite+ akár 40 percet is képes egyhuzamban a levegőben tölteni egyetlen akkumulátorral. Ez rengeteg időt jelent, hogy legjobb pillanataidat a leglátványosabb felvételekkel örökíthesd meg.